Colour by the Sea

STICHTING SAMEN IN BEWEGING HAALT HET KLEURRIJKSTE LOOPEVENEMENT VAN DE WERELD NAAR NEDERLAND

Colours By The Sea is het kleurrijkste loopevenement ooit gehouden in Nederland. Inmiddels is deze unieke funloop een enorme hit in Amerika door o.a. organisaties als The Color Run en The Color Vibe. Colours By The Sea is geschikt voor iedereen die aan deze kleurrijke loop wil meedoen. Iedereen, van jong tot oud, is welkom. Het is spectaculair, laagdrempelig en winnen is geen doel, beleven des te meer.

Met de Run van Colours By The Sea in Vlissingen loop je 5 km op je eigen tempo en wordt je op elke km begroet door prachtige kleuren. Na 5 km kom je als een waar kleurenpalet over de finish. Het wordt gegarandeerd de kleurrijkste loop uit je leven!

Kijk even voor meer info en om in te schrijven op colours by the sea

Category(s): Berichten

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>